Articles, Blog

PERBEZAAN MITSUBISHI EVO 7, 8 & 9 by 199 GARAGE

PERBEZAAN MITSUBISHI EVO 7, 8 & 9 by 199 GARAGE


Normally evo 7 convert to Evo 9 crazy people will convert Evo 9 to Evo 7 πŸ˜› This car originally is Evo 8 let me show you comparison evo 7 8 and 9 CT9A for Evo 7 CT9A for Evo 8 also, and Evo 9 also CT9A but the different is the front number code 020 for Evo 8 010 EVO 7.5 000 for EVO 7 030 for Evo 8 MR 040 for Evo 9 050 for EVO 9 MR that is the most important in chassis serial outer part everybody can change for evo 7 the bodypart is same like the pic use clear white headlamp running on 5 speed meter up to 180kmh with blue lining on dashboard with clear taillamp for evo 7 system wiring completely diff with evo 8 and 9 using blue seat evo 7.5 gta using auto. easy to differentiate looks all the same as evo 7 ok for Evo 8 using blue seat in middle with holes design evo 8 bumper got nose πŸ˜› rear bumper same as evo 7 spoiler evo 8 and 9 are the same evo 8 and 9 using 6 speed headlamp also clear as evo 7

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

100 thoughts on “PERBEZAAN MITSUBISHI EVO 7, 8 & 9 by 199 GARAGE

  1. Subaru 04 wrx STI πŸ’˜

    ✨🌾 🌾 🌾
    😏😏😏😏😏
    😏😏😏😏😏😏😏
    πŸ˜πŸ•“πŸ•“πŸ˜πŸ•“πŸ•“πŸ˜
    πŸ˜πŸ•“πŸŽ±πŸ˜πŸ•“πŸŽ±πŸ˜
    😏😏😏😏😏😏😏
    πŸ˜πŸ˜πŸ˜βœ”πŸ˜πŸ˜πŸ˜
    πŸŒ€πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸŒ€
    πŸ˜πŸŒ€πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸŒ€πŸ˜πŸ‘
    πŸ‘‰πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€
    πŸŒ€πŸŒ€πŸ•πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€
    πŸŒ€πŸŒ€πŸ•πŸ•πŸ•πŸŒ€πŸŒ€
    πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€
    πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€πŸŒ€
    πŸ‘Ÿ πŸ‘Ÿ

  2. bangsawan bangsawan punya jentera ni tahun ni dh start mengumpul modal utk evo 6 insyallah mudah mudahan tercapai

  3. Terbaik ang, semoga sentiasa dimurahkan rezeki… 14 hari berkurung nie best ada video2 rare macam nie… Harap2 dapat review satria r3 911 garage nie nanti… GK padu πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  4. Terbaik ang, semoga sentiasa dimurahkan rezeki… 14 hari berkurung nie best ada video2 rare macam nie… Harap2 dapat review satria r3 911 garage nie nanti… GK padu πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  5. Kite memang minat evo..dr 1 smpai 10…tp hanya mampu tgok je…skrg pakai myvi turbo pn..dh boleh acah2 bunyi sama evo…πŸ˜„…

  6. For standard evo 8,9 non-MR are 5 speeds, Only the MR are the 6 speeds. Then there's the RS model with non of the luxury such ac radio, power windows etc. They are aluminium roof not alloy

  7. Saya punya Airtrek turbo r.. pun dah kira best… 4g63T dah kacuk evo 7 punya barang… πŸ˜„πŸ˜„

  8. xdpt evo tpi dpt Lancer GT pun jdi la,x mau inspira kacuk lancer GT or Evo10πŸ˜‚..sbb teringin nk kereta yg dlm geran pun tulis Mitsubishi

  9. Ptut lha mcm knl je review kli ni.. youtuber drpd 199 garage.. power arrr.. mantapπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

  10. mivec ni ape ?? semua mitsu ade mivec ke ?? ape beza kalo ade mivec dgn takde mivec ?? harap ada yg sudi jawab .. hehe .. just nk tahu pasal mitsu plka

  11. Evo 7 nampak kurus sikit,tapi evo8 dngan evo9 nmpak sado la,tapi my dream evo8 or evo9 mr…pergh….

  12. Bagi aku sejahat mana kete2 lain . Kalau laki naik evo terserlah jantan dia . Lelaki ori . Ada rezki lebih akan cari evo drpda honda atau kategori sedan2 ni

  13. Tasnim Bin Azath… My school mate.. Tahniah Nim, dr zaman BMX, Scooter, Kapcai, smpai la hang main Kereta.. Yang penting jangan sombong dgn kawan2 lama.. πŸ‘πŸΌπŸ˜Š

  14. EVO 8 – 5 Speed
    EVO 9 – 5 Speed
    EVO 8 MR – 6 Speed
    EVO 9 MR – 6 Speed

    EVO 8 MR & EVO 9 MR – Bumbung aluminium

    Beza Turbo EVO 8 & EVO 9, beza hotside

    Turbo EVO 8 – 9.8T
    Turbo EVO 8 MR / 9 – 10.5 T

    Pecah lagi model EVO GSR dan EVO RS. Banyak lagi kalau cite pasal evo ni haha

  15. Pada korg yang minat automotive, sudi sudilah layan channel FiqsGarage juga.. Channel baru tapi video2 menarik tentang kereta menanti anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *